'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Sup Cendawan Pekat Anti Gagal - Help

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Sup Cendawan Pekat Anti Gagal

Menyimpan sup cendawan

Cari inspirasi. Bagaimana untuk memasak sup cendawan manis yang unik? Resipi sup cendawan yang lazat pernah menjadi permintaan ramai pengguna di sekeliling kita, mungkin salah seorang daripada anda. Orang ramai sudah terbiasa menggunakan maklumat imej pada telefon bimbit mereka untuk mengakses Internet. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan panduan cara memasak sup cendawan pada kentang tumbuk mengikut resepi yang mudah dan mudah difahami. Jika dilakukan secara tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak sesuai dan sangat tidak menyenangkan. Walaupun sup cendawan manis sepatutnya mempunyai bau dan rasa yang boleh memenuhi selera kita.

Rasa sup cendawan dipengaruhi oleh banyak faktor, pertama sekali jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, kaedah penyediaan dan hidangan. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin membuat sup cendawan berempah yang lazat, anda tidak perlu risau tentang apa-apa, kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Perkara seterusnya yang boleh anda fikirkan ialah imej sup cendawan yang kuat.

Penyimpanan sup cendawan untuk 4 pek. Jadi pastikan bilik ini mencukupi untuk anda dan orang tersayang.

Selain itu, masa mendidih sup cendawan yang disimpan dianggarkan 10 minit (mendidih) + 30 minit (mendidih).

Nah, kali ini kita akan cuba memasak rebusan cendawan buatan sendiri. Mudah sahaja, hidangan ini boleh menjadi sihat seperti keluarga anda. Anda boleh membuat Sup Cendawan Campur dengan 10 Bahan dan 7 Langkah. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

3/365 Memasak ketika hujan pada waktu malam. Jadi resipi ini adalah resipi cuaca untuk membuat baju sejuk. Daripada membeli jem atau memesan dari kedai kopi, saya lebih suka apabila anda membuat sup cendawan anda sendiri.

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat sup cendawan untuk penyimpanan

  1. 1 pek cendawan perang
  2. 1 pek cendawan putih
  3. 1/2 cendawan chan
  4. 1/2 adar Holland
  5. 3 sudu besar mentega (50 g)
  6. 4 sudu besar tepung untuk semua majlis
  7. 3 sudu besar sup ayam Maggi pekat (dicairkan dalam segelas air)
  8. 3 baz ur
  9. 4 sudu besar krim dapur
  10. Salah Lada

Cara memasak sup cendawan

  1. Cincang halus semua cendawan dan cincang halus bawang belanda.
  2. Cairkan mentega dan masukkan herba cincang. Masak wangi, halus dan kepingan bawang sehingga kuning.
  3. Kemudian masukkan kepingan cendawan. Gaul sebati sehingga habis. Apabila cendawan kering, jus akan keluar dari cendawan.
  4. Apabila jus keluar dari cendawan, sudah tiba masanya untuk menambah tepung (anda juga boleh menggunakan gandum). Kacau sehingga tepung menjadi pekat dan masak selama 3 minit. Kemudian, apabila tepung ini ditambah ke dalam air, sup pekat diperolehi.
  5. Masukkan ayam dan masukkan air. Gaul rata dan masak selama 5-10 minit.
  6. Masukkan krim masam ke dalam sup dan gaul rata. Masukkan rumpai laut secukupnya. Biarkan mendidih selama 3-5 minit sebelum tutup api.
  7. Hidangkan sup cendawan dengan sekeping roti Perancis. Oh, rendam roti Perancis yang lazat dalam sup cendawan segar. Hm! ⁇

Bagaimana mereka? Mudah, kan? Inilah cara membuat sup cendawan buatan sendiri. Semoga ini bermanfaat dan menyeronokkan!

Link copied to clipboard.